Care sunt avantajele optimizarii SEO?

  • eficienta costurilor – serviciul de optimizare seo este cel mai eficient si mai putin costisitoare metoda de marketing. Practic, optimizarea SEO pun fata in fata produsele si serviciile dvs. cu utilizatorii care le cauta online. Chiar daca este efectuata pe termen lung si presupune un cost initial mai mare, cu siguranta acest cost se va amortiza.
  • cresterea notorietatii – fiind in prima pagina pe Google, site-ul primeste un numar semnificativ de afisari si click-uri, ceea ce duce la cresterea afacerii dvs. Companiile afisate pe prima pagina in cautarile motorului de cautare Google sunt privite cu mai multa incredere de catre vizitatori, acestia navigand doar in primele 3 pagini dupa cuvintele cheie inserate.
  • cresterea traficului pe site
  • ROI – optimizarea SEO ofera rezultate cuantificabile si care pot fi urmarite, indiferent de natura site-ului.

Ce este procesul de optimizare SEO?

Optimizarea SEO este procesul in care, tinand cont de regulile motoarelor de cautare, se cauta imbunatatirea pozitiei unui site in rezultatele returnate dupa efectuarea cautarilor in Google, Yahoo, Bing etc.

Un site poate sa castige o pozitionare cat mai buna in motoarele de cautare pe cuvintele cheie alese doar cu un SEO realizat de o companie de specialitate.

Optimizarea poate fi on-page sau off-page.

Cuvintele cheie sunt fundamentale iar daca vor fi folosite corect rezultatele vor aparea foarte repede.

Cat dureaza?

Timpul optimizarii SEO nu poate fi unul predefinit deoarece difera de la site la site.

O optimizare eficienta poate ajunge si la 3 luni dar rezultatele incep sa apara inca din primele 2 saptamani de la achizitionarea unui pachet SEO.