Inainte de a opta pentru serviciile noastre de Redesign Site, exista cateva intrebari pe care, probabil, ar trebui sa ti le pui:

  • Continutul site-ului tau este neactualizat si nu se mai afiseaza corect?
  • Simti ca site-ul tau nu mai tine pasul cu obiectivele afacerii tale?
  • Doresti sa vizezi un alt public tinta decat o faceai pana acum?

Daca raspunsurile pentru interbarile de mai sus sunt afirmative, cu siguranta trebuie sa incerci serviciile noastre de Redesign Site.

Nu numai ca te vom ajuta sa schimbi design-ul actualului site dar vei tine pasul de acum cu noile tendinte si tehnologii iar administrarea site-ului lui va fi mult mai usoara.

Etapele reproiectarii

1. Analizam

Primul nostru pas in procesul de redesign site este de a analiza site-ul actual. Analizam fiecare aspect, fiecare functie, pozitionarea in motoarele de cautare, partea grafica si imaginile folosite, practic tot ce este in acel moment pe site. Pe scurt, avantajele si dezavantajele site-ului actual sunt evaluate inainte de a incepe urmatoarea etapa.

2. Ne intalnim pentru a stabili planul de lucru

Acesta este cel mai important pas in procesul de redesign site. In aceasta etapa discutam despre cerintele si asteptarile tale de la noul site. Noi iti vom descrie analiza actualului site si iti vom explica este mai bine sa pastram sau sa adaugam pe noul site. Aceasta etapa ne ajuta pentru a crea planul proiectului.

3. Incepem procesul de redesign site

Se incepe procesul de reproiectare a site-ului, conform planului stabilit in etapa a doua de catre echipa noastra instruita si cu experienta in acest domeniu.

Vom tine cont de parerile si sugestile tale pe tot parcursul proiectului astfel incat rezultatul final sa fie asa cum iti doresti.